Koninginneweg 56 | 1075 EB Amsterdam
+31 (0)20 305 27 00

Vanwege de RIVM-maatregelen en om ervoor te zorgen dat het coronavirus zich niet verder kan verspreiden, heeft Kuin Van Overbeek Notariaat verdere voorzorgsmaatregelen genomen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en van u staan daarbij centraal en zijn leidend.

Onze dienstverlening gaat zoveel mogelijk door en we zijn met een minimale bezetting aanwezig op kantoor om het gehele notariële proces toch doorgang te laten vinden. De meeste medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis, maar zijn te bereiken via e-mail. Uiteraard kunt u ook bellen naar het algemene nummer 020-305 2700 of een mail sturen naar ons algemene mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verder nemen wij op dit moment de volgende voorzorgsmaatregelen in acht bij het bespreken en tekenen van koopakten, alsmede bij het passeren van notariële akten:

  • Om het aantal aanwezigen bij de (koop)akte-bespreking en ondertekening zo beperkt mogelijk te houden, nodigen wij in principe alleen partijen uit die een daadwerkelijke rol hebben bij de bijeenkomst (ook makelaars verzoeken wij helaas in dit verband niet bij de passeerafspraak aanwezig te zijn (tenzij het echt noodzakelijk is).
  • Neem voor het ondertekenen van de stukken uw eigen pen mee.
  • Wij sturen u tijdig voor een bespreking ter kennisneming de concept-(koop)akten toe, met aan u het verzoek om voorafgaande aan de bespreking uw eventuele vragen telefonisch of per emailbericht aan ons te stellen. Tijdens de bespreking kunnen de de (koop)akten alsdan zakelijker en korter met u worden doorgenomen, en zal dus het ondertekenen van de (koop)akten korter duren.
  • Voorkom wachttijden in de wachtkamer, kom op tijd en wacht eventueel in uw auto indien u erg vroeg bent.
  • Houd voldoende afstand van elkaar tijdens uw bezoek aan ons kantoor en volg de richtlijnen van het RIVM, en geef een volmacht af (bijvoorbeeld) aan uw makelaar indien u gezondheidsklachten heeft (zoals griep- of koortsklachten en/of verkoudheid).

Wij doen er - zoals u van ons gewend bent - alles aan om u te ontzorgen, en het gehele notariële proces zo optimaal en laagdrempelig als mogelijk doorgang te kunnen laten vinden. Wij danken u voor uw begrip!